Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely kontaktního formuláře. Tímto udělujete svůj výslovný souhlas se zpracováním níže uvedených osobních údajů pro účely poptávkového formuláře společnosti ASN Plus s.r.o., se sídlem:

 

Primátorská 296/38, Libeň
180 00 Praha 8
IČ: 03054659

 

je zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 226987 (dále jen „Správce“). Souhlas udělujete, aby Správce mohl ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávat tyto osobní údaje: jméno a příjmení a e-mail.

 

Jméno, příjmení a e-mail musí Správce zpracovat za účelem kontaktování v rámci kontaktního formuláře. Uvedené údaje budou zpracovány Správcem po dobu maximálně 3 let, nebo po dobu trvání spolupráce.
Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po Správci smazání těchto osobních údajů.
Kontaktovat Správce můžete například tak, že zašlete e-mail na adresu info@asnplus.cz nebo dopis na adresu U vodárny 2965/2, 616 00 Brno.

 

Zpracování osobních údajů provádí Správce, osobní údaje mohou zpracovávat i tyto třetí strany:
Software pro zpracování e-mailů Microsoft Outlook od poskytovatele Microsoft.

 

G Suite od společnosti Google.

 

Případně další software, či služby, které v současné době Správce nevyužívá.

 

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.